Manapság már igen sok mindentől függ, hogy portálunk mennyire számít erősnek, arról már nem is beszélve, hogy akár mi magunk is nyomon követhetjük, hogy weboldalunk mennyire értékes a google szemében.
Remek eszköz lehet erre a www.veteranlink.hu portálon megtalálható SEO eszközök egyike, amely nem más, mint a mozrank. Ennek a valóban egyszerű keresõoptimalizálás eszköznek köszönhetően akár mi magunk, honlap tulajdonosok is könnyedén ellenőrizhetjük portálunk értékességét. A mozrank tulajdonképpen ugyanúgy működik, mint a pagerank, minél magasabb számot tudunk elérni, annál értékesebb és erősebb az oldalunk.
A különféle SEO eszközök segítségével természetesen másra is fényt deríthetünk, éppen ezért ha van némi időnk, mindenképp ellenőrizzük le az összes eszköz segítségével web oldalunkat.

A kapott eredményeknek köszönhetően pontosan tudhatjuk, hogy merre kell elindulnunk, valamint hogy éppen portálunk melyik részét kell nagyobb mértékben erősítenünk. Így pedig bevételeinket is növelhetjük pontosan olyan mértékben, amilyenben szeretnénk.


 
A Mobilitás budapesti telephelye (a Fiatalok Lendületben Programiroda kivételével) a VI. kerület Bajza utca 32. szám alatti épületbe költözött. Elérhetőségei megváltoztak. A 305/2012.(X.29.) Korm. rendelet értelmében 2012. november 1. napjával a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalhoz kerültek át a rendeletbe foglalt, ifjúságpolitikával összefüggő feladatok.
 
 
DUE - Tehetségkutató diákmédia pályázat 2013
A Diák és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) pályázatot hirdet "DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013" címmel. 8 kategóriában várják a pályázatokat 25 év alatti fiataloktól. A pályaműveket a kategóriákon belül három korcsoportban értékelik: általános iskola, középiskola és felsőoktatás. Az elnyerhető támogatások összértéke 1,5 millió forint. A pályázatok beadási határideje: 2013. március 15., a Magyar Sajtó Napja.
 
Önkéntes program Budapesten, a II. kerületben
A II. kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. "Legyél a Kultúrkúria önkéntese!" címmel önkéntes programot indít. Az önkéntes munkára 16-25 év közötti diákokat, fiatalokat várnak. 2013 februárjában egy képzés keretében zaljik a fiatalok önkéntes tevékenységre való felkészítése. Az önkéntes szolgálat helyszíne a II. kerületi Klebelsberg Kultúrkúria.
 
Több lehetőséget a fiataloknak
A „Több lehetőséget a fiataloknak” kezdeményezés célja a fiatalok körében tapasztalható munkanélküliség visszaszorítása. A kezdeményezés keretében 2012 és 2013 között egy sor intézkedés végrehajtására kerül sor. A „Több lehetőséget a fiataloknak” a Mozgásban az ifjúság nevű oktatási és foglalkoztatási kezdeményezés része.
 
Az Európai Unió Ifjúsági Zenekara tagfelvételt hirdet 2013/2014-re
Az Európai Unió Ifjúsági Zenekara (European Union Youth Orchestra - EUYO) a 2013/2014-es szezonra is várja 14 és 24 év közötti (1988. január 1. és 1998. december 31. között született) magyar zenészek jelentkezését.
 
Ifjúságkutatás 2012
Elkészült a Kutatópont Kft. történetének eddigi legnagyobb vállalkozása, a Magyar Ifjúság 2012 kutatás. Ennek során 8000 fős, a magyar 15-29 éves fiatalokra reprezentatív kérdőíves felmérésre került sor 2012 őszén.
 
Fiatalok Lendületben Programmal kapcsolatos levelezés
 
2015-ben Kolozsvár az Európai Ifjúság Fővárosa
 
Ferencvárosban megalakult a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat
 
Megalakult a Nemzeti Ifjúsági Tanács
 
EREDMÉNYEK - „Szövetség az ifjúságért” – 2012.
 
NIT elnök és elnökség választás
 
Elismerések a gyermekek jogainak világnapján
 
NIT alakuló ülés
 
TÁJÉKOZTATÁS
 

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
 
 
Magyar Ifjúsági Konferencia
 
Az NCSSZI - MOBILITÁS Országos Ifjúsági Igazgatóság arculati elemei, nem a Mobilitás által szervezett szakmai rendezvények esetében engedélykötelesek. Az arculati elemek használatával kapcsolatos információk itt olvashatók.
 
Az ifjúsági munka könyvtára
 
Felpörgetve
A Mobilitás és a DIA kezdeményezése, országosan mintegy 30 település, összesen 200-250 fiatal részvételével működő ifjúsági közösségét segíti tevékenységeik továbbfejlesztésében.